MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Vores danske dry-aged kød

Vores danske dry-aged kød

Hvad er det, der er så specielt ved vores dry-aged kød? Det fortæller køkkenchef Francis Cardenau om i denne video, hvor du kan se, hvad forskellen mellem tørret og fersk kød er: 

Ved at tørre det danske kød i op til 90 dage koncentreres smagen og fedtmarmoreringen. Denne metode har vi udviklet i samarbejde med Danish Crown for at skabe den bedste smagsoplevelse for vores gæster.

Smag vores danske dry-aged kød på en af vores restauranter i Århus, København, Rungsted Havn, Hamburg, London eller Charlottenlund.

final3051

Valentinsdag på MASH

Ingen Valentinsdag uden stearinlys, champagne og god mad. Inviter din udkårne med på MASH den 14. februar og få et glas champagne på huset.

Læs mere

MASH Odense 792 small

Er du klar til MASH hour?

Dobbelt op på alle drinks og cocktails i en time hver fredag – hiv vennerne med i baren på din favorit MASH restaurant og skyd weekenden i gang med stil!

Læs mere