MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Vores danske dry-aged kød

Vores danske dry-aged kød

Hvad er det, der er så specielt ved vores dry-aged kød? Det fortæller køkkenchef Francis Cardenau om i denne video, hvor du kan se, hvad forskellen mellem tørret og fersk kød er: 

Ved at tørre det danske kød i op til 90 dage koncentreres smagen og fedtmarmoreringen. Denne metode har vi udviklet i samarbejde med Danish Crown for at skabe den bedste smagsoplevelse for vores gæster.

Smag vores danske dry-aged kød på en af vores restauranter i Århus, København, Rungsted Havn, Hamburg, London eller Charlottenlund.

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere