MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Vores kokke er kloge på kød

Vores kokke er kloge på kød

Danish Crown er vores værdsatte samarbejdspartnere – de leverer udsøgt dansk kød til alle MASH restauranter, heriblandt vores signaturudskæring: den danske dry-aged rib-eye.

Derfor skal personalet i vores køkkener, hvad end det er elever eller køkkenchefer, alle have helt styr på hvor vores danske kød kommer fra, og hvordan det kommer fra mark til bord. Derfor sender vi jævnligt vores kokke på inspirationstur til Danish Crown i Holsted, hvor de suger viden til sig – og tager det direkte med tilbage i køkkenet. 

Vi har netop haft samtlige kokke afsted til Holsted for at lære løs om Danish Crown, deres værdier, selve processen fra ko til rib-eye – og selvfølgelig hvordan de modner vores helt særlige danske dry-aged kød, som vi er så stolte af. 

Turen på Holsted starter altid med en grundig introduktion til Danish Crown og samarbejdet med MASH – oftest forestået af Claus Hein, vicepræsident for Danish Crown Beef. Her får alle rig mulighed for at stille spørgsmål og lære mere om hvordan et slagteri fungerer.

Danish Crown 019

Herefter går turen rundt igennem faciliteterne – kokkene får indblik i alt fra slagte- til pakkeprocessen. Og de har selvfølgelig mulighed for at lære løs på vejen og se Danish Crowns dygtige medarbejdere i fuld sving. Turen går også forbi Guldrummet, hvor vores signaturudskæring, den danske dry-aged rib-eye, ligger og modner – her kan alle få lov til at se og røre ved kødet i forskellige grader af modning og trimning. 

Danish Crown 020

Ja, vores kokke har været helt tæt på kødet inden det rammer grillen – og har en forståelse for kødets ophav og kvaliteter. Besøget i Holsted giver en vigtig indsigt i hvordan forskellige faktorer påvirker kødet, hvordan dette klassificeres og behandles. Vi lader nemlig ikke hvem som helst ud i køkkenet, og det kræver en særlig forståelse for kødet, at kunne grille til MASH perfektion. 

Du kan lære mere om Danish Crown på deres hjemmeside – og selvfølgelig følge dem på Facebook, hvor de ofte har gang i saftige konkurrencer. 

Hvis du vil smage sagerne med egne smagsløg er det bare med at booke bord på den nærmeste MASH restaurant – vores danske dry-aged rib-eye er altid på kortet, også hos vores udenlandske restauranter. 

 

final3051

Valentinsdag på MASH

Ingen Valentinsdag uden stearinlys, champagne og god mad. Inviter din udkårne med på MASH den 14. februar og få et glas champagne på huset.

Læs mere

MASH Odense 792 small

Er du klar til MASH hour?

Dobbelt op på alle drinks og cocktails i en time hver fredag – hiv vennerne med i baren på din favorit MASH restaurant og skyd weekenden i gang med stil!

Læs mere