MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Du leverer oplevelsen

Hos MASH Steakhosue trives vi med en mangfoldig arbejdsplads. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet og straffeattest til at søge.

------------------------------------------------------ 

Driftsorienteret køkkenchef til MASH Aarhus

MASH Aarhus midt i smilets by søger nu en synlig og kommunikerende leder med autoritet og gennemslagskraft, men samtidig en portion humor. Du hviler i dig selv og i din lederrolle - og har fokus på at få dine kollegaer omkring dig til at yde bedst muligt samt lære fra dig. Du trives i køkkenet og er ikke skræmt af skrivebordsarbejde. 

Du har flair for strukturering, vagtplanering og frygter ikke kalkulationer, regneark og økonomi. Du har en skarp balance mellem kompromisløse krav til kvalitet og service, samt fokus på optimal styring af den daglige drift og økonomi. 

Du vil indgå i et F&B team bestående af restaurantchef, barchef og sommelier og refererer til MASH ledelse. Du får det overordnede ledelses- og økonomiske ansvar for alt personale i køkkenet inkl. kokkeelever på MASH Aarhus - ca. 7 fuldtidsmedarbejdere. Vi forventer at du har erfaring fra en lignende stilling, og kan holde hovedet koldt når det går stærkt, og sprede godt humør og udvise godt lederskab.

Lyder det som noget for dig? 

Så søg jobbet her!

------------------------------------------------------ 

MASH Penthouse søger Restaurant Manager

MASH Penthouse søger nu en serviceminded og driftsorienteret Restaurant Manager til den fantastiske restaurant på toppen af Tivoli Hotel i København V.

Vi leder efter en kommunikerende og synlig leder, med både humor og autoritet. Du vil befinde dig både på gulvet og bruge tid med kollegaerne, men ikke lade dig afskrække af opgaver på kontoret. Du vil have ansvar for vagtplanering, al daglig drift af restauranten, gæstekontakt og relationer, udvikling og træning af dit team, og meget mere. 

Du vil blive en del af et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, i en restaurant i verdensklasse. Vi forventer at du har erfaring fra en lignende stilling, og kan holde hovedet koldt når det går stærkt, og sprede godt humør og udvide godt lederskab.

Lyder det som noget for dig?

Så søg jobbet her!

------------------------------------------------------ 

Faglært kok søges til MASH Aarhus

Vi søger en frisk a la carte kok med erfaring fra grill/stegeparti.

MASH Steakhouse er et high end steak house. Vi serverer japansk Kobekød, dansk højreb modnet 90 dage og nord- og sydamerikanske udskæringer i topkvalitet, særligt udviklet til MASH.

Ud over steaks, har vi tavleretter, hvor vi kan arbejde med sæsonvarer og kreativitet, så vi kan udvikle nye retter til næste menu. De bedste kommer på kortet på alle 9 MASH restauranter i Danmark og Tyskland.

Restauranten har et lille team med stærkt sammenhold mellem køkken, restaurant og bar. Du skal have overblik under pres, lyst til at lære fra dig til vores elever og være en holdspiller.

Løn efter kvalifikationer. Ansøg via linket herunder:

https://app.jobmatchprofile.com/pxh45t/copenhagen-concepts/rga76d/kok-til-mash-arhus

------------------------------------------------------ 

MASH Penthouse søger Assistant Manager

Til restaurantens lederteam søger vi en holdspiller med talent for at være anfører. Du skal have godt overblik, kunne give excellent service og have en god forståelse for både medarbejdere og tal.

Vi lægger vægt på, at al vores personale har en meget høj viden og professionalisme. Vi har en online kommunikations- og træningsportal, samt både interne og eksterne kurser ang. ledelse.

Vores team er stort og mangfoldigt, med både fuldtids- og deltidsansatte af mange nationaliteter, så du skal kunne noget engelsk. Lige nu er vi ca. 40 medarbejdere i restaurant og køkken, der skal sikre, at vores gæster altid får THE MASH EXPERIENCE.

Lyder det som noget for dig? Så ansøg via Start Ansøgning knappen nedenunder:

https://app.jobmatchprofile.com/pxh45t/copenhagen-concepts/rhu47k/assistant-manager-til-mash-penthouse

------------------------------------------------------ 

MASH Penthouse søger nye kolleger i restauranten

MASH er et high-end steakhouse, vi serverer både det originale japanske Kobekød, de bedste udskæringer fra nord- og sydamerikansk frilandskvæg og specielmodnet dansk kød.

Vores vinkælder og drinks er ligeledes i særklasse, og det skal vores gæsters oplevelse på MASH også være – hver gang!

Har du nogle års serveringserfaring, lyst til at give en excellent service og arbejde med de bedste råvarer, vil vi gerne høre fra dig. Vi søger nu tjenere, runnere og værtinder. 

Vil du arbejde med udsigt over hele København i et internationalt miljø, så send restaurantchef Joo Anne en ansøgning via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/uuk72t


------------------------------------------------------ 

Kok søges til MASH Frederiksberg

Til vores nyeste MASH søger vi nu en frisk a la carte kok – gerne med erfaring fra grill/stegeparti.

Er du faglært, er det en fordel, hvis ikke, så ser vi på din erfaring.

MASH Steakhouse er et high-end steakhouse. Vi serverer japansk kobekød, dansk højreb modnet 90 dage og nord- og sydamerikanske udskæringer i topkvalitet. Vores mad, service og drinks skal altid være i international topklasse!

Vi er et lille team med stærkt sammenhold mellem køkken, restaurant og bar.

Vil du være en del af det, så kontakt køkkenchef Bruno Horta via linket: https://app.jobmatchprofile.com/a7cmtq

 

------------------------------------------------------ 

Drømmer du om at få gæsternes oplevelse af mad og vin til at gå op i en højere enhed?        

Vi søger sommelierer til vores MASH-restauranter i Københavnsområdet.

Brænder du for at yde en sublim service og finde den helt rigtige vin til gæsten, så har vi et internationalt og meget bredt publikum, der vil nyde dine kompetencer.

Vores vinkort er stort med vine, vi specielt har udviklet selv til vores kødtyper. Kortet spænder over både europæiske og oversøiske producenter, klassiske så vel som nye producenter.

Lyder det som noget for dig? Så upload dit CV og en motiveret ansøgning her.

Start efter aftale og løn efter kvalifikationer.

 

------------------------------------------------------ 

Uopfordrede ansøgninger

Hvis nøglen til success hos Apple er brugervenligt design, og sikkerhed hos Volvo, er den såkaldte nøgle til succes hos MASH: Manpower.

Vi forstår Manpower som:

  • at have de bedste medarbejdere
  • at have nok medarbejdere til at have overskud til at fokusere på detaljerne
  • at have dygtige og synlige ledere

Manpower hos MASH handler derfor om mennesker, som vil sætte vores brand først – og ikke dem selv. 

Manpower handler også om at have den rigtige interne struktur, så vi kan udvikle os og ekspandere.

Er du interesseret i at få en karriere hos os, så send en ansøgning med dit fulde cv via dette link.

Bemærk, at vi udelukkende ansætter medarbejdere over 18 år.