MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Book din julefrokost hos MASH

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Ønsker du at forkæle dig selv, dine medarbejdere, venner eller familie, danner vores selskabslokaler de perfekte rammer for julen og vinterens middage. Julefrokost, familiemiddag, julehygge for hele klassen – Vi kan klare det hele. 

Hvis du kan undvære sild og snaps til fordel for saftige steaks, fantastisk vin, lækre cocktails og vores helt egen MASH ris a la mande, så er en julefrokost hos MASH et must.

Du kan også glemme alt om at tage opvasken, at købe rugbrød i kilovis eller prøve at få plads til det hele i køleskabet. MASH klarer det hele, så du og dit selskab kan koncentrere jer om det, I er kommet for: at hygge jer med en masse god mad.  

Vi har de bedste muligheder for selskaber i alle vores danske restauranter, fra Aarhus til Charlottenlund, med plads til alt fra 10 til 250 personer – så vi kan sagtens finde en løsning til dig og din julefrokost eller selskab. 

Hos MASH står vi klar til at sikre dig en julefest, du sent glemmer. 

Bare ring til os alle hverdagen fra 10.00 til 15.30 på +45 33 13 93 00 for at høre mere og booke lokalerne til din julefrokost.

Du kan selvfølgelig også lige teste hyggen først:

Book bord!

 

Web slider blog2 3

Sommer på MASH

Den danske sommer er over os, og hos MASH står vi klar med dejlige sommerretter lavet af sæsonens bedste ingredienser – selvfølgelig med iskold hvidvin eller rosé til.

Læs mere

MASH Skoriderkroen Brunch 0272 Low res

Pinsebrunch på MASH

MASH holder åbent til lækker pinsebrunch 2. pinsedag, den 24. maj, på MASH Skovriderkroen – en (forhåbentlig) dejlig solskinsdag med alt det bedste fra buffeten.

Læs mere