MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Brunch i påsken og pinsen

Brunch i påsken og pinsen

Traditionen tro holder MASH Skovriderkroen og MASH Bredgade åbent til brunch både påskedag, 2. påskedag, pinsedag og 2. pinsedag!

Så der er ingen undskyldning for ikke at smovse løs i helligdagene. 

MASH restauranter over hele landet holder åbent henover forårets mange helligdage, og du kan se præcis hvornår din favorit-MASH har åbent ved at gå ind restaurantens side her på hjemmesiden:

Vores restauranter

Vi serverer brunch på to af vores restauranter, nemlig MASH Skovriderkroen i Charlottenlund og MASH Bredgade i København. 

Disse to restauranter holder åbent til brunch på de allerhelligste helligdage, så du ikke skal gå sulten i kirke, på kanalrundfart med familien eller på tur i slotsparken, eller hvad helligdagene nu måtte byde på.  

Vi kan anbefale en hyggelig tur rundt om Kastellet i påskedagene efter den overdådige brunch på MASH Bredgade er indtaget, eller måske et koldt dyp ved Charlottenlund Strandpark inden vi disker op med te, kaffe og champagne? 

Ligemeget hvad vejret og stemningen fordrer, har vi lækkerier nok til hele familien. Vores brunch består af både normalt og glutenfrit brød og bagværk, steaks og salater, kager og saucer, frisklavede omeletter og frisk frugt – og selvfølgelig friskpresset juice og champagne.

Vi glæder os til at se dig i helligdagene – og selvfølgelig gerne før.

Psst. Allerede i marts sker der andre spændende ting og sager, så book bord nu til både hverdagshygge, weekendløjer og helligdagshapsere. 

Book bord!

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere