MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Brunch i påsken og pinsen

Brunch i påsken og pinsen

Traditionen tro holder MASH Skovriderkroen og MASH Bredgade åbent til brunch både påskedag, 2. påskedag, pinsedag og 2. pinsedag!

Så der er ingen undskyldning for ikke at smovse løs i helligdagene. 

MASH restauranter over hele landet holder åbent henover forårets mange helligdage, og du kan se præcis hvornår din favorit-MASH har åbent ved at gå ind restaurantens side her på hjemmesiden:

Vores restauranter

Vi serverer brunch på to af vores restauranter, nemlig MASH Skovriderkroen i Charlottenlund og MASH Bredgade i København. 

Disse to restauranter holder åbent til brunch på de allerhelligste helligdage, så du ikke skal gå sulten i kirke, på kanalrundfart med familien eller på tur i slotsparken, eller hvad helligdagene nu måtte byde på.  

Vi kan anbefale en hyggelig tur rundt om Kastellet i påskedagene efter den overdådige brunch på MASH Bredgade er indtaget, eller måske et koldt dyp ved Charlottenlund Strandpark inden vi disker op med te, kaffe og champagne? 

Ligemeget hvad vejret og stemningen fordrer, har vi lækkerier nok til hele familien. Vores brunch består af både normalt og glutenfrit brød og bagværk, steaks og salater, kager og saucer, frisklavede omeletter og frisk frugt – og selvfølgelig friskpresset juice og champagne.

Vi glæder os til at se dig i helligdagene – og selvfølgelig gerne før.

Psst. Allerede i marts sker der andre spændende ting og sager, så book bord nu til både hverdagshygge, weekendløjer og helligdagshapsere. 

Book bord!

final3051

Valentinsdag på MASH

Ingen Valentinsdag uden stearinlys, champagne og god mad. Inviter din udkårne med på MASH den 14. februar og få et glas champagne på huset.

Læs mere

MASH Odense 792 small

Er du klar til MASH hour?

Dobbelt op på alle drinks og cocktails i en time hver fredag – hiv vennerne med i baren på din favorit MASH restaurant og skyd weekenden i gang med stil!

Læs mere