MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Dansk kalv på kortet

Dansk kalv på kortet

Som noget helt nyt har vi fået dansk kalv på menukortet. Det danske kalvekød kommer som en krogmodnet ribeye. Et stykke kød, som MASH er de første i Danmark til at servere.

Mange forbinder ellers MASH med store amerikanske bøffer af oksekød. Det leverer vi, men vi håber også at kunne udbrede efterspørgslen på det smagsfulde danske kalvekød. Den anerkendte kok og medejer af MASH, Francis Cardenau, har sin helt egen forklaring på, hvorfor kalv rimer på kvalitet.

- Det danske kalvekød er noget for sig selv. Sammenlignet med sødmælkskalven, som man finder i det meste af Europa, så bliver den danske kalv først slagtet, når den er kommet på græs. Det giver kødet mere karakter og smag. Kødet bliver specialproduceret i et samarbejde med Danish Crown, som sikrer, at kalvekødet hænger lige præcis længe nok til, at det kan blive til saftige og velsmagende bøffer.

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere