MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

En bid af Danmark eksklusivt på MASH London

En bid af Danmark eksklusivt på MASH London

Som dansker i London kan man ofte savne et klassisk dansk frokostbord med rugbrød, sild og pålæg og dertil en dejlig kold pilsner. Det er der nu heldigvis råd for. Som noget særligt og eksklusivt for det danske steakhouse MASH på Brewer Street i Soho byder restauranten fra den 23. november og året ud på en nostalgisk og smagfuld bid af Danmark til frokost fra mandag til onsdag. En frokostplatte med tre serveringer afsluttende med en lækker risalamande MASH style:

Fiskeplatte med sild, laks og fiskefilet
Pålægstallerken med roastbeef, frikadeller og mørbrad
Risalamande

I første servering indgår tre slags sild, sprødstegt fiskefilet, danske fjordrejer, koldrøget laks og røræg. Serveres med rugbrød og smør. 

Anden servering består af danske frikadeller med rødkål, roastbeef skåret af dansk okse og smørstegt mørbradbøf med bløde løg og ristede svampe, syltede agurker og peberrod. Serveres med rugbrød og smør. 

Til dessert er der klassisk dansk risalamande med lun kirsebærsauce. ’En bid af Danmark’ kalder MASH denne danske frokost, som kan fås fra den 23. november og året ud. 

Hele herligheden kommer til at stå i 29 pund, og MASH anbefaler en iskold MASH pilsner til.

- Det er meget sjældent, at vi bryder med vores koncept, men vi har lyttet til vores mange danske stamgæster, der her op til jul brændende ønsker sig en klassisk, dansk frokost, som kan være svær at opdrive i London. Derfor giver vi nu vores mange danske stamgæster mulighed for en bid af det Danmark, man ofte kommer til at savne op mod jul. Samtidig håber vi, at vores engelske gæster bliver fristet til at prøve ’A Taste of Denmark’ og se, hvilke kulinariske oplevelser, Danmark kan byde på, siger den danske kok hos MASH London, Louise Nielsen, der er kreatøren bag frokostserveringen.

MASH DK frokost3

MASH DK frokost2

MASH DK frokost

 

Web slider blog2 3

Sommer på MASH

Den danske sommer er over os, og hos MASH står vi klar med dejlige sommerretter lavet af sæsonens bedste ingredienser – selvfølgelig med iskold hvidvin eller rosé til.

Læs mere

MASH Skoriderkroen Brunch 0272 Low res

Pinsebrunch på MASH

MASH holder åbent til lækker pinsebrunch 2. pinsedag, den 24. maj, på MASH Skovriderkroen – en (forhåbentlig) dejlig solskinsdag med alt det bedste fra buffeten.

Læs mere