MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Er du klar til den 3. april?

Er du klar til den 3. april?

Det er vi. Og hvad sker den 3. april, spørger du? MASH menuen skifter!

Ja, fra den 3. april kl. 12.00 står vi klar med en nye menu på alle MASH restauranter i både Danmark, England og Tyskland.

Det nye menukort byder både på klassikere og nye retter og udskæringer – og vi er ligeså spændte som dig på at komme igang med at servere og smage de nye tiltag.

Vi vil ikke løfte sløret for for meget, men vi kan fortælle, at der er fem nye starters på menuen. 

Du kan selvfølgelig booke bord med det samme til den 3. april eller dagene derefter, så du kan blive en af de første til at sætte tænderne i vores nye lækkerier.

Book bord her!

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere