MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Fransk flair i Holzhafen
 – ny lillesøster i Hamburg

Fransk flair i Holzhafen
 – ny lillesøster i Hamburg

Hamborg, september 2018: Savoir vivre – den franske livsstil midt i hansestaden Hamborg. Den nye Bistro Sommelier er netop åbnet på Halzhafens terrasser. Fra nu af byder den spændende brasserie og vinbar alle indbyggere, naboer og besøgende velkommen med fransk nonchalance, exceptionelle vine og skønne middelhavsretter. 

Om Bistro Sommelier
Bistro Sommelier er et hyggeligt mødested for enhver: vinelskere, gourmet fans, familier, kreative sjæle, forretningsfolk og frankofile. Omgivet af detaljerig arkitektur, et ekstraordinært interiør og nostalgisk charme tilbyder det franske koncept særlige menuer til frokost eller omfattende middage. I weekenden kan gæsterne se frem til forskellige brunch tilbud. 

Den varierende menu med mere end 900 vine på listen er den perfekte mulighed for at nyde et øjebliks forkælelse eller tilbringe en afslappet aften med venner. Fra havbars, trøffel pommes frites, frisk tatar, muslinger, Comté og grillede rejer til hjemmelavet is, profiteroles, chokolademousse og alskens kager, tilbyder menuen det bedste fra det franske køkken. Husets specialitet er “coq rôti”, en hel kylling grillet i en støbejerns pande med kartofler, løg og citron, som serveres dampende varm på bordet. Køkkenet er åbent non-stop fra 11.30 til 22.00, syv dage om ugen. Brunch serveres lørdag og søndag fra 10.00-15.00.

Book bord på Bistro Sommeliers hjemmeside.

BISTRO SOMMELIER LOGO NEG RGB

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere