MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Fransk flair i Holzhafen
 – ny lillesøster i Hamburg

Fransk flair i Holzhafen
 – ny lillesøster i Hamburg

Hamborg, september 2018: Savoir vivre – den franske livsstil midt i hansestaden Hamborg. Den nye Bistro Sommelier er netop åbnet på Halzhafens terrasser. Fra nu af byder den spændende brasserie og vinbar alle indbyggere, naboer og besøgende velkommen med fransk nonchalance, exceptionelle vine og skønne middelhavsretter. 

Om Bistro Sommelier
Bistro Sommelier er et hyggeligt mødested for enhver: vinelskere, gourmet fans, familier, kreative sjæle, forretningsfolk og frankofile. Omgivet af detaljerig arkitektur, et ekstraordinært interiør og nostalgisk charme tilbyder det franske koncept særlige menuer til frokost eller omfattende middage. I weekenden kan gæsterne se frem til forskellige brunch tilbud. 

Den varierende menu med mere end 900 vine på listen er den perfekte mulighed for at nyde et øjebliks forkælelse eller tilbringe en afslappet aften med venner. Fra havbars, trøffel pommes frites, frisk tatar, muslinger, Comté og grillede rejer til hjemmelavet is, profiteroles, chokolademousse og alskens kager, tilbyder menuen det bedste fra det franske køkken. Husets specialitet er “coq rôti”, en hel kylling grillet i en støbejerns pande med kartofler, løg og citron, som serveres dampende varm på bordet. Køkkenet er åbent non-stop fra 11.30 til 22.00, syv dage om ugen. Brunch serveres lørdag og søndag fra 10.00-15.00.

Book bord på Bistro Sommeliers hjemmeside.

BISTRO SOMMELIER LOGO NEG RGB

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere