MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

I dag åbner MASH Düsseldorf

I dag åbner MASH Düsseldorf

I aften slår vi dørene op for vores første service i den smukke tyske by, Düsseldorf. Åbningen har været lang tid undervejs, og vi håber, I har lyst til at komme på besøg.

Endelig kan vi byde velkommen i vores tiende MASH restaurant i Düsseldorf. Byen er måde rig på historie og karakter med et internationalt præg, der passer perfekt til MASH.

MASH Düsseldorf befinder sig i Andreas Quartier, et eftertragtet område i byen, hvor du er få skridt fra det historiske centrum og tæt på Rhinens bredder. Ligesom de andre MASH restauranter kan du hos MASH Düsseldorf forvente kød af højeste kvalitet, et seriøst vinkort og en ambitiøs bar – for ikke at nævne god service og den der helt særlige MASH stemning.

Du kan allerede nu booke bord på MASH Düsseldorf, bare klik her. 

Du befinder dig ikke i Düsseldorf? Bare rolig, SAS har direkte fly til den charmerende by, så der er ingen undskyldninger. 

Hvis du vågner op i Düsseldorf og tænker ‘øv, MASH serverer ikke morgenmad’, så bare rolig. Vores søsterrestaurant har nemlig åbnet Café du Sommelier ved siden af, som serverer morgenmad, fantastisk vin og kaffe og lækre, franske bistroretter. 

Vi ses i Düsseldorf!

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere