MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

I dag åbner MASH Düsseldorf

I dag åbner MASH Düsseldorf

I aften slår vi dørene op for vores første service i den smukke tyske by, Düsseldorf. Åbningen har været lang tid undervejs, og vi håber, I har lyst til at komme på besøg.

Endelig kan vi byde velkommen i vores tiende MASH restaurant i Düsseldorf. Byen er måde rig på historie og karakter med et internationalt præg, der passer perfekt til MASH.

MASH Düsseldorf befinder sig i Andreas Quartier, et eftertragtet område i byen, hvor du er få skridt fra det historiske centrum og tæt på Rhinens bredder. Ligesom de andre MASH restauranter kan du hos MASH Düsseldorf forvente kød af højeste kvalitet, et seriøst vinkort og en ambitiøs bar – for ikke at nævne god service og den der helt særlige MASH stemning.

Du kan allerede nu booke bord på MASH Düsseldorf, bare klik her. 

Du befinder dig ikke i Düsseldorf? Bare rolig, SAS har direkte fly til den charmerende by, så der er ingen undskyldninger. 

Hvis du vågner op i Düsseldorf og tænker ‘øv, MASH serverer ikke morgenmad’, så bare rolig. Vores søsterrestaurant har nemlig åbnet Café du Sommelier ved siden af, som serverer morgenmad, fantastisk vin og kaffe og lækre, franske bistroretter. 

Vi ses i Düsseldorf!

dsc03546

Vi synes selv vi er ret gode …

Og vi er heldigvis ikke de eneste. Udover vores fantastiske gæster, som er vores vigtigste anmeldere, har MASH vundet to priser fra World Luxury Restaurant Awards 2019.

Læs mere