MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH Brunch er tilbage i byen

MASH Brunch er tilbage i byen

På lørdag, den 15. august, åbner vores overdådige MASH Brunch igen på MASH Bredgade i indre København – og frokosten følger stærkt efter!

Endelig! Fra på lørdag kan du igen nyde vores fantastiske brunch på MASH Bredgade hver lørdag og søndag kl. 9.30 til 14.00. 

Book bord til brunchen nu!

Vores brunch er den perfekte kur mod tømmermænd, og den bedste måde at starte dagen på.  Brunchen byder på alt hvad hjertet kan begære fra saftige steaks til lækre kager – og du bestemmer selv om du vil have champagne eller friskpresset juice til. 

Fra på mandag den 17. august åbner frokosten på MASH Bredgade også igen, så du kan få en velsmagende pause midt på dagen. Et must til forretningsfrokoster, en velfortjente pause fra shoppingen eller hvis du bare vil sætte lidt mere smag på din onsdag.  

Vi glæder os til at se dig til brunch i weekenden og til lækre frokoster i restauranten på Bredgade!

Book bord.

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere