MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH Rungsted åbner med kæmpe fyrværkeri

MASH Rungsted åbner med kæmpe fyrværkeri

I juni slår vi dørene op for MASH Rungsted, hvor der kan nydes saftige bøffer i restauranten, fremragende vin på terrassen og landets bedste brunch i weekenderne.

ResizedImage600796 Screen Shot 2015 06 17 at 12.15.31 

Er I interesseret i en ægte VIP-aften, når fyrværkeriet løber af stablen, kan det desuden betale sig at holde et vågent øje med vores Facebook-side. Her vil der blive afholdt en eksklusiv konkurrence op til åbningen.

Officiel åbning af køkkenet

Den officielle åbningsdag for selve restaurantens køkken er d. 22. juni (vi serverer ikke mad til åbningen d. 19. juni), hvor vi tænder op og fortsætter i ægte MASH-stemning, som man kender det fra vores andre restauranter. Vi åbner dørene kl. 12.00 til frokost, og det er naturligvis også muligt at komme forbi til aftensmad denne dag. Det samme gælder d. 23. juni, hvor vi fejrer Skt. Hans.

Ønsker I at reservere bord, kan dette gøres via vores hjemmeside (klik på 'booking' i topmenuen) – restauranten kan også kontaktes direkte på rungsted@mashsteak.dk.

I kan læse mere om MASH Rungsted – heriblandt muligheden for at afholde private middagsselskaber og større arrangementer i restauranten – her.

 

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere