MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH Rungsted åbner med kæmpe fyrværkeri

MASH Rungsted åbner med kæmpe fyrværkeri

I juni slår vi dørene op for MASH Rungsted, hvor der kan nydes saftige bøffer i restauranten, fremragende vin på terrassen og landets bedste brunch i weekenderne.

ResizedImage600796 Screen Shot 2015 06 17 at 12.15.31 

Er I interesseret i en ægte VIP-aften, når fyrværkeriet løber af stablen, kan det desuden betale sig at holde et vågent øje med vores Facebook-side. Her vil der blive afholdt en eksklusiv konkurrence op til åbningen.

Officiel åbning af køkkenet

Den officielle åbningsdag for selve restaurantens køkken er d. 22. juni (vi serverer ikke mad til åbningen d. 19. juni), hvor vi tænder op og fortsætter i ægte MASH-stemning, som man kender det fra vores andre restauranter. Vi åbner dørene kl. 12.00 til frokost, og det er naturligvis også muligt at komme forbi til aftensmad denne dag. Det samme gælder d. 23. juni, hvor vi fejrer Skt. Hans.

Ønsker I at reservere bord, kan dette gøres via vores hjemmeside (klik på 'booking' i topmenuen) – restauranten kan også kontaktes direkte på rungsted@mashsteak.dk.

I kan læse mere om MASH Rungsted – heriblandt muligheden for at afholde private middagsselskaber og større arrangementer i restauranten – her.

 

SOME MASH Menuskifte 1250x550px

Den nye menu

I dag, den 7. oktober, skifter menuen på alle danske MASH restauranter og vi glæder os til at servere både nye kreationer og gamle klassikere for dig.

Læs mere