MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Ny menu!

Ny menu!

Så oprandt dagen. MASH menuen er nu skiftet og du kan her på hjemmesiden dykke ned i de nye menukort.

Hvad er der sket på de nye menukort? Vi har skiftet flere af vores forretter ud, så du nu kan starte middagen med bl.a. rimmede kammuslinger med lækre grønne asparges eller knivmuslingetartar.

Vores Charcuterie har også fået en opgradering og byder nu på hjemmelavede pølser og sæsonbestemte specialiteter fra både okse, gris og hjort. 

Som en kærlig hilsen til vores lukkede søsterrestaurant, Umami, har vi også fået hummer tempura som forret – et must-try på den nye menu!

Tag verden rundt med MASH
Som noget nyt kan du nu komme på en saftig rejse rundt på menukortet. MASH World Tour Taste giver to personer muligheden for at komme en tur rundt i vores udskæringer til en skarp pris. 

Turen går til Japan med vores eksklusive A5 Kobe kød, forbi USA med den saftige N.Y. Strip og tilbage til Danmark med MASHs signaturudskæring; dansk dry-aged rib-eye. 

Vi har selvfølgelig stadig en masse kendinge på kortet, både blandt forretter og hovedretter. 

En alternativ slutning
Dessertkortet er også klar til at gå sommeren imøde med bl.a. den friske Eton MASH med marinerede jordbær, rabarber-jordbær sorbet, drænet yoghurt og marengs.

Både før, under og efter middagen kan du gå på opdagelse i vores nye forårsfriske cocktail- og vinkort – vi har bl.a. udvidet vores liste over after dinner cocktails med vores take på en klassisk Piña Colada; ja, du bliver nok nødt til at komme forbi flere gange for at prøve alle de nye lækkerier!

Se det nye menukort.

Når du er færdig med at savle kan du booke bord til dit første møde med de nye retter – har du set, at vi giver 50% på alle retter på MASH Frederiksberg frem til den 18. april?

final3457

Et let valg i december

Julemåneden er fyldt med svære beslutninger og sætter altid viljestyrken på prøve – derfor har vi nu lavet en julepakke, så du kan synke ned i vores røde sofaer og være sikret en god smagsoplevelse uden for mange dikkedarer.

Læs mere

Mobilbanner 3

Black Friday hos MASH

Hvad mon der sker hos MASH på Black Friday? Griller vi vores steaks helt sorte? Skærer 50% af prisen? Serverer sort pasta med trøffel til 50,-?

Læs mere

Mobilbanner 2

MASH lancerer egen roséchampagne på alle restauranter

I sommer lancerede vi vores MASH Champagne, som blev taget rigtig godt imod på alle vores restauranter. Derfor har vi endnu engang sendt vores Master Sommelier Jess Kildetoft en tur i de franske vinmarker for at udvikle den helt rette roséchampagne til MASH i samarbejde med producenten André Clouet.

Læs mere