MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Ny menu!

Ny menu!

Så oprandt dagen. MASH menuen er nu skiftet og du kan her på hjemmesiden dykke ned i de nye menukort.

Hvad er der sket på de nye menukort? Vi har skiftet flere af vores forretter ud, så du nu kan starte middagen med bl.a. rimmede kammuslinger med lækre grønne asparges eller knivmuslingetartar.

Vores Charcuterie har også fået en opgradering og byder nu på hjemmelavede pølser og sæsonbestemte specialiteter fra både okse, gris og hjort. 

Som en kærlig hilsen til vores lukkede søsterrestaurant, Umami, har vi også fået hummer tempura som forret – et must-try på den nye menu!

Tag verden rundt med MASH
Som noget nyt kan du nu komme på en saftig rejse rundt på menukortet. MASH World Tour Taste giver to personer muligheden for at komme en tur rundt i vores udskæringer til en skarp pris. 

Turen går til Japan med vores eksklusive A5 Kobe kød, forbi USA med den saftige N.Y. Strip og tilbage til Danmark med MASHs signaturudskæring; dansk dry-aged rib-eye. 

Vi har selvfølgelig stadig en masse kendinge på kortet, både blandt forretter og hovedretter. 

En alternativ slutning
Dessertkortet er også klar til at gå sommeren imøde med bl.a. den friske Eton MASH med marinerede jordbær, rabarber-jordbær sorbet, drænet yoghurt og marengs.

Både før, under og efter middagen kan du gå på opdagelse i vores nye forårsfriske cocktail- og vinkort – vi har bl.a. udvidet vores liste over after dinner cocktails med vores take på en klassisk Piña Colada; ja, du bliver nok nødt til at komme forbi flere gange for at prøve alle de nye lækkerier!

Se det nye menukort.

Når du er færdig med at savle kan du booke bord til dit første møde med de nye retter – har du set, at vi giver 50% på alle retter på MASH Frederiksberg frem til den 18. april?

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere