MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nytår på toppen af København

Nytår på toppen af København

Nytåret nærmer sig med hastige skridt, og traditionen tro byder vi på en eksklusiv nytårsmenu hos MASH. Alle vores MASH-restauranter har nemlig åbent nytårsaften, hvor vi byder det nye år velkommen med en menu, der både slukker tørsten og fylder maven.

I år bliver det dog lidt anderledes end sædvanlig, da vi også har en helt speciel nytårsmenu for folk, som ønsker at tilbringe nytårsaften på toppen af København, nemlig hos MASH Penthouse – med en beliggenhed på 12. etage af Tivoli Hotel og en stor tagterrasse får man ikke en bedre mulighed for at opleve København fra sin bedste side, når fyrværkeriet starter.

Festen fortsætter naturligvis bagefter, da vi tidligst lukker kl. 02.00. Ønsker man ikke at deltage i nytårsfesten, men blot spise nytårsmiddag hos MASH Penthouse, kan det naturligvis også lade sig gøre. Du kan læse meget mere her om nytårsmiddag hos MASH Penthouse og nytårsfest hos MASH Penthouse, hvor der også kan bestilles bord – vær opmærksom på, at der ved bestilling af nytårsmenu hos MASH Penthouse skal bookes online.

Vil man desuden gerne spise nytårsmiddag hos en af vores andre MASH-restauranter, men stadig nå videre til et andet sted inden midnat, kan det også lade sig gøre, da restauranterne åbner kl. 17.30. Og så skal vi naturligvis ikke glemme vores udenlandske kollegaer i Hamburg, som også ringer det nye år ind med deres Silvester-menu. Så befinder I jer i det tyske, når 2016 får sin spæde start, kan I altså stadig forberede jer på årsskiftet med den klassiske MASH-oplevelse.

I kan se nytårsmenuer og priser for disse her:

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere