MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

På vintur i USA

På vintur i USA

En stor del af at være sommelier er at rejse ud og møde vinproducenterne og se at se alverdens vinregioner. Vi har den seneste uge været rundt i områderne nord for San Francisco i Californien for at besøge eksisterende såvel som fremtidige vinproducenter. Det gør vi gerne et par gange om året.

Udover at smage de nye årgange og få mere indsigt i, hvordan producenterne tænker og arbejder, så opstår der også gerne muligheder for selv at sætte sit præg på de vine, som ender med at blive serveret i vores restauranter. Et eksempel på dette er vores eget blend fra den anerkendte producenter Qupé, som vil være at finde på alle vores restauranter fra denne måned af.

Der har været mange højdepunkter på turen, men Hanzell Vineyards i Sonoma Valley må løbe med førstepladsen. Hanzell har nogle af de ældste Pinot Noir stokke i Californien, og deres vine er intense, men rummer samtidigt elegance og kompleksitet. ”Burgundisk” vil nogle kalde det. ”Balanceret” er nok mere passende.

Vi fik mulighed for at smage vine med at par håndfulde år på bagen, og de beviste endnu en gang, at der findes meget californisk vin som ældes med ynde. Vi stak også hovedet forbi Diamond Creek på Diamond Mountain, og deres vine er lige så komplette, som de har været de seneste 40 år. Det har vi tænkt os at ”lege” lidt med på alle MASH restauranterne. Glæd jer!


vintur 8

 

vintur 7

 

vintur 6

 

vintur 5

 

vintur 4

 

vintur 3

 

vintur 2

 

vintur 1

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere