MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Påskebrunch hos MASH

Påskebrunch hos MASH

Leder du efter en tømmermændskur ovenpå påskefrokosten eller vil du bare gerne bruge helligdagene på lækker mad i hyggelige omgivelser? Så book bord til påskebrunch hos MASH.

Påsken ligger i år fra den torsdag 29. marts til og med mandag den 2. april. Der er som altid brunch på MASH Skovriderkroen og MASH Bredgade lørdag og søndag – og i år serverer vi også brunch 2. påskedag, mandag den 2. april! Alle tre dage serveres brunch fra 9.30 til 14.00.

Der er altså rig mulighed for at teste det enorme udvalg – og din egen mavesæks formåen. Brunchen hos MASH indeholder bl.a.:

Et udvalg af friskbagte rustikke brød og boller, både med og uden gluten. En bred vifte af friske solmodnede frugter, spændende og sunde grønne salater, forskellige varianter af smoothies, yoghurt og müsli, delikat pålæg fra middelhavslandene, fisk, mange små varme retter, et udvalg af lækre oste, et stort omfattende kagebord og så ikke mindst vores specialitet - saftigt flammegrillet oksekød. 

Er du også en af dem, der synes at æg er et must i en god brunch-buffet, så står der en kok klar til at lave lækre dampende varme omeletter efter dine helt egne ønsker. Og ja, du kan sagtens få både Bloody Mary og champagne til.

Hele molevitten, inklusiv kaffe og te, koster 295,- for voksne. Børn i alderen 3-10 år kan spise for 95,-, mens de helt små spiser gratis.

Overtalt? Book bord til brunch på MASH Bredgade eller MASH Skovriderkroen med det vuns.

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere