MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Shopping og steak går hånd i hånd

Shopping og steak går hånd i hånd

Tag en pause fra julegaveindkøbene og spis frokost hos MASH – vi sørger for komplet afslappelse mellem de hektiske indkøb og en saftig steak at samle kræfterne på. 

Snart begynder juleræset for alvor at tage fat, og på et tidspunkt kan det ikke udskydes længere. Julegaverne skal købes ind, og hvis du ikke er en af dem, der ordnede den slags i november, skal det gøres i løbet af de næste par uger.  

Heldigvis behøves julegaveshopping ikke at være lig hovedpine, stress og svedige håndflader. Tag en velfortjent pause midt i indkøbene og kig forbi den nærmeste MASH. Her sørger vi for at lindre smerterne og gøre dig kampklar igen med eksklusive udskæringer og vin i verdensklasse.  

Alle danske MASH restauranter holder åbent til frokost til og med den 23. december, undtagen MASH Frederiksberg. Se undtagelser og de specifikke åbningstider under hver restaurant her på vores hjemmeside. 

Efter jul står vi klar med åbne arme fra den 27. december, og vi har så sandelig også åbent både nytårsaften og den 1. januar fra kl. 17.30, så du kan starte det nye år med stil. Vær dog opmærksom på, at alle danske restauranter (undtagen Airport) holder lukket den 3. januar. 

Vi glæder os til at hjælpe dig igennem december med forkælede smagsløg og overskud på kontoen. 

Book bord her!

Instagram MODEN CALIFORNISK VIN MIDDAG kopi 3

Vin middage på MASH

Vi starter 2020 godt ud med hele to fantastiske vinoplevelse i januar, hvor du både kan lære mere om vinene fra David Ramey og Silverado Vineyards.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 4

Skrab og vind!

Ingen jul uden julekalender. Derfor lancerer vi i dag årets MASH julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan skrabe dig frem til lækre præmier.

Læs mere