MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Shopping og steak går hånd i hånd

Shopping og steak går hånd i hånd

Tag en pause fra julegaveindkøbene og spis frokost hos MASH – vi sørger for komplet afslappelse mellem de hektiske indkøb og en saftig steak at samle kræfterne på. 

Snart begynder juleræset for alvor at tage fat, og på et tidspunkt kan det ikke udskydes længere. Julegaverne skal købes ind, og hvis du ikke er en af dem, der ordnede den slags i november, skal det gøres i løbet af de næste par uger.  

Heldigvis behøves julegaveshopping ikke at være lig hovedpine, stress og svedige håndflader. Tag en velfortjent pause midt i indkøbene og kig forbi den nærmeste MASH. Her sørger vi for at lindre smerterne og gøre dig kampklar igen med eksklusive udskæringer og vin i verdensklasse.  

Alle danske MASH restauranter holder åbent til frokost til og med den 23. december, undtagen MASH Frederiksberg. Se undtagelser og de specifikke åbningstider under hver restaurant her på vores hjemmeside. 

Efter jul står vi klar med åbne arme fra den 27. december, og vi har så sandelig også åbent både nytårsaften og den 1. januar fra kl. 17.30, så du kan starte det nye år med stil. Vær dog opmærksom på, at alle danske restauranter (undtagen Airport) holder lukket den 3. januar. 

Vi glæder os til at hjælpe dig igennem december med forkælede smagsløg og overskud på kontoen. 

Book bord her!

final3457

Et let valg i december

Julemåneden er fyldt med svære beslutninger og sætter altid viljestyrken på prøve – derfor har vi nu lavet en julepakke, så du kan synke ned i vores røde sofaer og være sikret en god smagsoplevelse uden for mange dikkedarer.

Læs mere

Mobilbanner 3

Black Friday hos MASH

Hvad mon der sker hos MASH på Black Friday? Griller vi vores steaks helt sorte? Skærer 50% af prisen? Serverer sort pasta med trøffel til 50,-?

Læs mere

Mobilbanner 2

MASH lancerer egen roséchampagne på alle restauranter

I sommer lancerede vi vores MASH Champagne, som blev taget rigtig godt imod på alle vores restauranter. Derfor har vi endnu engang sendt vores Master Sommelier Jess Kildetoft en tur i de franske vinmarker for at udvikle den helt rette roséchampagne til MASH i samarbejde med producenten André Clouet.

Læs mere